Hoppa till sidans innehåll

Innebandyskolan

Välkommen till Innebandyskolan!

Innebandyskolan

Nu är innebandyskolan slut för denna säsong. Tack för en rolig och fartfylld säsong! Vi önskar er alla en skön vår och sommar!

Det har varit rekord i år med antal barn som velat prova på denna underbara sport. Vi drar igång igen i september för pojkar och flickor födda 2011-2012.

Flicklag

Vi har under säsongen som gått märkt att ett behov för ett flicklag funnits och vi kommer därför även starta ett lag för flickor födda 2009-2012.

Intresseanmälan

Det går bra att anmäla intresse redan nu till This is a mailto link. Skriv om det är innebandyskolan eller flicklaget som ert barn vill delta i.

Ledare för både innebandyskolan och flicklaget är Josefin von Zeipel, men hon kommer behöva hjälp av er föräldrar. Så fundera gärna på om ni kan tänka er att hjälpa till med något kring lagen.

Vi kommer kalla till informationsmöte i augusti i samband med att skolorna börjar.

Vi ses i höst!

Forza Bajen! 

 

 

2018-05-29
 
2018-05-26
I dagarna blev det klart att Victor Bildsten ansluter som ny tränare till Hammarby IF för att träna och leda herrlaget tillsammans med Danne Berg.
 
2018-05-14
Dennis Grönroos har skrivit på för Hammarbys damlag. Dennis har bland annat tränat dam och herrjuniorer i Tyresö Trollbäcken och damer i Duvbo IK. Vi ser fram emot en spännande säsong!

Nyheter

 

 

 

Stadium Logga

 

  

 

 

Lekplatsbesiktning

 Gamla Enskede Catering

 Sjöstadsbladet

Postadress:
Hammarby IF IBF - Innebandy
Skeppsmäklargatan 1
12069 Stockholm

Kontakt:
Tel: +4686448307
Fax: +4686448307
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

  

 Gräsroten 

 

 

Sverige lotten