Hoppa till sidans innehåll

Förändrad tävlingsstruktur

11 MAR 2015 16:13
Förändrad tävlingsstruktur för ungdomslagen säsongen 2015-2016
  • Uppdaterad: 08 DEC 2017 13:50

2015-02-24 14:00

Förändrad seriestruktur inom Stockholms Innebandyförbund

Stockholms Innebandyförbunds årsmöte 2014 tog beslut om att anta verksamhetsplanen som innebär en förändrad tävlings- och seriestruktur för förbundets ungdomsverksamhet.

 

Beslutet innebär att förbundet har som ambition att införa en ny struktur i verksamheten för flickor och pojkar till säsongen 2015-2016.

Svensk Innebandys Utvecklingsmodell (SIU) och RF:s Idrotten Vill ligger till grund för beslutet om en förändrad form av tävlingsverksamhet för barn och ungdom. Svensk innebandy ska anpassas så att den har likabehandling och barnperspektivet i främsta rummet, där individen är i fokus utifrån fysisk och mental utveckling, men även att de aktiva kan erbjudas en nivåanpassad verksamhet.

Den 6 mars presenterar Svenska Innebandyförbundet de nya nationella tävlingsformerna för barn och ungdom. I och med detta kommer Stockholms Innebandyförbund inte ha möjlighet att presentera tävlingsstrukturen i sin helhet i dagsläget. I mitten av Mars kommer den fullständiga strukturen att presentas i sin helhet.

 

 

Stadium Logga

Postadress:
Hammarby IF IBF - Innebandy
Skeppsmäklargatan 1
12069 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@hammarbyinneban...

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 Gräsroten 

 

 

Sverige lotten