Hoppa till sidans innehåll

Herrlaget förstärker ledarstaben!

26 MAJ 2018 14:50
I dagarna blev det klart att Victor Bildsten ansluter som ny tränare till Hammarby IF för att träna och leda herrlaget tillsammans med Danne Berg.
  • Skapad: 26 MAJ 2018 14:50

Victor har ett tidigare förflutet som tränare i Ingarö IF och Haninge FBC men kommer senast från Värmdö IF och har därmed flera års erfarenhet från div 1 och allsvenskan. Vi är mycket glada över tillskottet och hälsar honom varmt välkommen samt hoppas han skall trivas. Efter att avtalet var påskrivet passade vi på att ställa några frågor till Victor.

Välkommen till klubben, hur kommer det sig att det blev just Hammarby:
- Tack, kul att det äntligen är klart då det har varit på tapeten en längre tid - grattis förresten till utmärkelsen årets förening. Det är många pusselbitar som ska falla på plats allt ifrån familjen, jobb, avstånd, sportsligt, organisation och gemensam syn på utveckling och mål vilket det gjorde i detta fall. En stor del är också att jag får möjlighet att jobba tillsammans med Danne igen som hittills har gjort ett fantastiskt jobb genom att tillsammans med övriga ledare och laget se till att det nu är div 1 som gäller.

Vad tror du att du främst kommer att tillföra:
Jag och Danne kompletterar varandra väldigt bra och har under de senaste 10 åren haft en kontinuerlig dialog där vi bollar saker fram och tillbaka även om vi inte tränat samma lag. I och med att Hammarby nu landat i den serien jag varit aktiv de senaste åren hoppas jag kunna tillföra rutin och erfarenhet därifrån samtidigt som jag har med mig en hel del taktiska delar som vi ska försöka implementera.

Hur ser du på truppen och vad har ni för mål:
Truppen ser jättespännande ut. En hel del av killarna har jag haft tidigare och vet vad de går för samtidigt som det ska bli roligt att lära känna resten. Det är ett lag med många snabba spelare och med god teknik vilket är en bra utgångspunkt. Pratar vi om mål så ska man vara ödmjuk inför första året i div 1 då det är ett ganska tydligt steg upp från div 2. Därför blir ett av målen att vi ska etablera oss i serien så får vi sedan se hur högt upp i tabellen vi kan nå.

Vi önskar dig återigen varmt välkommen till Hammarby och lycka till framöver!

Skribent: Herrlaget
Epost: This is a mailto link

 

 

Stadium Logga

Postadress:
Hammarby IF IBF - Innebandy
Skeppsmäklargatan 1
12069 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@hammarbyinneban...

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 Gräsroten 

 

 

Sverige lotten