Hoppa till sidans innehåll

Resa till Göteborg!

23 DEC 2014 09:12
Resa till Göteborg!
  • Uppdaterad: 08 DEC 2017 13:50

Som ordförande i Hammarby Innebandy åkte jag till ett kyligt och regnigt Göteborg för Tävlingskongressen. Tåget gick utan problem från central- stationen strax efter 16.00 på lördag och var framme ca 19.30. Vi stannade till på o´lerays och såg på fotboll vid Göteborgs Centralstation och sen gick vi mot hotellet Gothia Towers som vi bodde på. Det var totalt fullbokat på hotellet och jättedrag där på lördagskvällen.

Nåväl eftersom man skulle upp tidigt på söndag morgon så gick jag och la mej tidigt.
Vid ca 07.45 så var det dags för frukost som var riktig god kan jag säga och sen började förmötet på hotellet vid 09.00.

Den största diskussionen blev förändringarna av Damserierna. Elitklubbarna var emot förslaget som förbundstyrelsen hade föreslagit.

Efter förmötet som var slut ca 11.15 så var det  dags för  lunch på hotellet. Vid 12.30 började tävlingskongressen och det var ett antal beslut som skulle fattas. Det som nu beslöts var att förändra damernas div 1 till säsongen 16-17. Förändringen gicks igenom på mötet samt att serien byter namn till Allsvenskan. Ett annat beslut som fattades (efter omröstning) var att det kommer bli obligatoriskt med skyddsglasögon upp till 15 år i samtliga distrikt.

Det var ett bra möte och det bildades en grupp som skall se över hela Juniorverksamheten i innebandy Sverige både på
dam och herrjuniorsidan. Det kommer under våren att kallas till en extra kongress i samband med SM finalerna i april 2015.

Minnesanteckningar

Gabriel Isoz ordf
Hammarby IF IBF

 

Skribent: Johanna Emtell

 

 

Stadium Logga

Postadress:
Hammarby IF IBF - Innebandy
Skeppsmäklargatan 1
12069 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@hammarbyinneban...

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 Gräsroten 

 

 

Sverige lotten