Hoppa till sidans innehåll

Bäst i Stan

30 JAN 2020 12:59
Ett av våra mål för säsongen nådde vi igår, DM-finalen i Eriksdalsallen
  • Uppdaterad: 30 JAN 2020 12:59

Ett av våra mål för säsongen var att gå till DM-final. Det målet bockades ju av när vi vann mot Älvsjö i semifinalen och kunde börja se fram emot finalmatchen. Vi var med andra ord taggade till tänderna men hade ändå ett lugn i laget inför matchen mot Ackers.

Matchen började också med ett lugnare tempo, klyschigt så kände vi på varandra men ändå med knappt övertag i bollövertag för Bajen.

Andra perioden började i samma tempo innan vår kapten, Mickan, trocklade in bollen till 1-0. Det ledde till lite mer press från motståndarnas spelare på våra bollförande spelare och i det gick de lite för hårt åt oss med utvisningar som följd. Ett omvittnat bra powerplay gjorde att vi inför tredje perioden hade gått ifrån till 3-0.

Vi visste ju att de skulle pressa högre vilket de även gjorde och de kunde direkt efter en time out göra 3-1. Här tog de över matchen med ett ökat tryck mot våra backar. En utvisning för oss bjöd in dem och efter 3-2 i boxplay blev det en nervös avslutning. Vi fick ytterligare en utvisning med oss i slutet och kunde hålla 3-2 till att bli bäst i stan!

Laget förtjänar verkligen vinsten, de är en grupp som jobbar hårt mot sina mål och hjälper varandra att nå dem, både på och utanför planen!

Bajen - Bäst i Stan!

Coach Niclas

Skribent: Lena Riddervold
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Hammarby IF IBF - Innebandy
Skeppsmäklargatan 1
12069 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@hammarbyinneban...

Se all info

 

 

Stadium Logga

 

  

 

 

 Gamla Enskede Catering

 Sjöstadsbladet