Hoppa till sidans innehåll

Målen är nådda!

02 MAR 2020 13:41
Vinnarskallar behöver resultatmål för att de förväntar sig resultat. De ställer krav på sig själva och andra för att känna upplevelsen och tillfredsställelsen av att nå det resultat de strävar efter.
  • Uppdaterad: 02 MAR 2020 13:41

Våra prestationer kämpar vi med varje träning och i varje byte men vinnarskallar behöver resultatmål. 

Laget hade inför säsongen enats om målen och gett oss ledare mandat att styra efter det. Nu i början av mars har vi nått våra mål och känslan idag dagen efter matchen mot Älvsjö, en dag med morgonsol dessutom, är en lättsam skön glädje och en stor gnutta stolthet, vi fixade det! Gruppen har stretat på, så klart lättare när det går bra som t ex i ett vintrigt Skellefteå och svårare när resultaten går emot som vid en snöplig sistaminutenförlust på RIG:s hemmaplan i Umeå.

Vi har dessutom utmanat oss och lyckats nå över, förbi våra resultatmål. Bäst i Stan efter en rafflande DM-final i januari och jag törs sticka ut hakan och säga att vi även spelar kval till SSL senare i mars. Vi har kunnat knyta nävarna när det gått emot och lyckats vinna de viktiga matcherna. Till exempel som mot ett fysiskt Älvsjö som står högt med ettriga spelare, i ryggen på våra vilket i går gjorde det svårt att hitta effektiva uppspel. Vi sköt bara 13 skott på mål men ändå 3 i mål. Ett mål mer än motståndarna. Det brukar räcka. För vinnarskallar.

Läs matchreferat på hammarbyibfdam på Instagram!

Coach Niclas

Skribent: Lena Riddervold
E-post: Adressen Gömd

Postadress:
Hammarby IF IBF - Innebandy
Skeppsmäklargatan 1
12069 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: info@hammarbyinneban...

Se all info

 

 

Stadium Logga

 

  

 

 

 Gamla Enskede Catering

 Sjöstadsbladet