Hoppa till sidans innehåll

Referat Umeåmatcherna 12-13/10

18 OKT 2019 16:33
  • Uppdaterad: 18 OKT 2019 16:33

På söndagen fick vi en ny utmaning, efter lördagens snöpliga förlust, Dalens allsvenska lag, som under lördagen hämtade upp till 4-4 och sudden mot en av våra konkurrenter och då visade att de inte ger upp i första taget väntade.
Första perioden hade vi ett litet spelövertag, läste och löste deras offensiva spelidé, gjorde 3 spelmål och ledde med 3-0.
I andra perioden blir vi, efter några spelvändningar emot oss, osäkra och passiva, åker på fler spelvändningar och vips 2 insläppta mål. Tillbaka till tålamod och längre anfall djupare i deras zon visste vi var svaret vilket laget verkligen kämpade medvetet med. Vi hinner sedan med 1 mål framåt innan paus efter just ett sådant anfall.
I början av tredje tyvärr tillbaka till för mycket passningsskugga och osäkerhet i uppspel, spelvändningar emot och vips 2 nya insläppta. Alla i laget gick verkligen ned i källaren, hämtade både mental och fysisk kraft för att kunna knyta näven, spela ut med noggrannhet och vi gjorde 2 fina spelmål men framför allt litade vi på varandra och spelplanen! Ingen gömde sig och alla bidrog!
Vi fick 3 mycket viktiga poäng med oss och en skön bussresa hem!

Niclas

Skribent: Lena Riddervold
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Hammarby IF IBF - Innebandy
Skeppsmäklargatan 1
12069 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

Stadium Logga

 

  

 

 

 Gamla Enskede Catering

 Sjöstadsbladet