Hoppa till sidans innehåll

Matchrapport Hammarbyhöjden hemma

04 NOV 2019 08:49
  • Uppdaterad: 04 NOV 2019 08:49

Lördag och hemmamatch mot Hammarbyhöjden. Vi visste innan att vi skulle få jobba mot Höjden som kommer med mycket rutin.

 

Period 1

 

Period 1 är en sömnig tillställning från vår sida. Vi får inte upp passningstempot och hamnar i det tempo som Höjden vill spela i. 

En 2+2 på Macke gör att Höjden går ifrån första perioden med 0-1.

 

Period 2

 

Vi snackar i periodpausen att vi måste börja sätta fart på bollen och ben men första halvan utav andra perioden är lika sömnig från vår sida. Dock lyckas Viktor peta in en kvittering 09:16 men tempot finns inte där.

Men så plösligt händer det som man säger i en reklamjingel. Höjden tar ledningen med 1-2 15:03 och efter det så är det dags att trampa igång i normalt Bajen tempo samtdidigt som jag tror Höjden tröttnar lite.

Vi gör 5 mål på 4 minuter och går i från till 6-2.Tyvärr låter vi Höjden peta in en reducering med bara 12 sekunder kvar på klockan. 

 

 

 Period 3

 

Vi pratar igenom i periodpausen om att fortsätta i det tempot vi nu är inne i och det gör att sista perioden är en ren uppvisning från vår sida. Det är numer inget snack om vilka som är det bästa laget och Höjden tröttnar mer och mer. Vi pangar in ytterligare 4 mål samtidigt som Höjden inte mäktar med något och slutresultatet skrivs till 10-3.

 

Sammanfattning.

 

Vi vet att vi måste hålla uppe tempot i matcherna för att kunna vinna matcher. I lördags tog det tyvärr 1,5 perioder innan vi satte igång och det räckte för denna match men det kommer inte funka i längden.

Lukas gör ytterligare en fin match och hela 4 poäng(2+2). Markus Khan med 3 assist och nu börjar vår kapten Johan komma igång rejält.

Matchen keps gick till Koski som gör en mycket bra match i mål.

Vi tackar publik, seketariat, motståndarna och domarna för matchen.

Skribent: Birger Franzén
Epost: This is a mailto link

 

 

 

Stadium Logga

 

  

 

 

 Gamla Enskede Catering

 Sjöstadsbladet

Postadress:
Hammarby IF IBF - Innebandy
Skeppsmäklargatan 1
12069 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info