Hoppa till sidans innehåll

Matchrapport Sörskogen hemma

20 JAN 2020 09:26
  • Skapad: 20 JAN 2020 09:26

Lördag och ny hemmamatch och denna gång mot Sörskogen.

Som vi pratade om innan matchen så finns det inga dåliga lag i division 2 vilket gör att är man inte på topp ja då har alla lag chansen att ta poäng mot Bajen.

 

Period 1

 

Vi startar perioden bra och trycker ner Sörskogen, vilket förmodligen är deras taktik också dvs backa hem och kontra. Markus hänger 1-0 redan efter 03:36 och Joel ökar på ledningen 2-0 14:21 in i perioden.

Vet inte om vi blir lite övermodiga och tror att det skall vara en lätt match för efter det drar vi ner på bolltempot och kladdar på bollen för mycket. Vi slutar också att få ner bollen djupt vilket gör att Sörskogen kan försvara väldigt lätt när dom inte behöver vända sig om. Och som ett brev på posten kommer Sörskogen in i matchen och innan perioden är slut har man både hunnit reducera och kvittera.

 

Period 2

 

Vi pratar i pausen om vikten att få ner bollen djupt samt få fart på bollen.

Mattias hänger ganska tidigt in i perioden 3-2 men Sörskogen kvitterar denna ledning halvägs in i perioden innan Viggo skickar in 4-3 två minuter efter. 15:10 är det då dags för Hosse att få göra denna säsongs första mål och det utbryter stor glädje på Bajens bänk. Vi trummar på men just idag känns det lite avslaget från Bajens sida. Perioden är slut och det står 5-3 på tavlan till Bajens favör.

 

Period 3

 

Inget är klart och Sörskogen är med i matchen. Vi ledare har sett hur Sörskogen vill spela sitt anfallsspel och påpekar dessa uppspel.

 

Markus gör 6-3 i början utav perioden men Sörskogen reducerar bara två minuter senare. Vårt spel är lite knaggligt och Danne väljer att ta en timout och gå ner på folk för att få fart på Bajen. Mattias skickar in 7-4 innan årets(??) mål i division 2 kommer då Henke väljer att sätta fart och via ett litet solonummer skickar han in 8-4. Efter det så kommer ytterligare ett väldigt snyggt mål då tredje linan verkligen rullar upp Sörskogen och John får lägga in bollen i tom bur. Perioden avlutas med två reduceringar utav Sörskogen och resultatet på tavlan visar 9-6 till Bajen.

 

Sammanfattning.

 

Ja det var inte Bajen bästa match för säsongen. Denna dag räcker det mot Sörskogen men återigen det finns inte några dåliga lag i division 2 utan är man inte riktigt på topp ja då kan det lätt bli poängtapp men som sagt denna dag räckte det.

Matchen keps till Poppe, kul och välförtjänt! 

Till denna match hade vi även två knattar som fick vara med i omklädningsrummet och höra och se hur det går till. Jättebra initativ och kul att dom fick vara med i en segermatch.

Vill härmed tacka våra knattar, publiken, domarna. motståndarna samt sekatariatet.  

   

Skribent: Birger Franzén
Epost: This is a mailto link

 

 

 

Stadium Logga

 

  

 

 

 Gamla Enskede Catering

 Sjöstadsbladet

Postadress:
Hammarby IF IBF - Innebandy
Skeppsmäklargatan 1
12069 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info