Hoppa till sidans innehåll

Helgens matcher

16 FEB 2015 09:57
Sammanfattning helgens matcher
  • Skapad: 16 FEB 2015 09:57

Hej innebandytjejer och föräldrar,

“Endast” två matcher i helgen, direkt efter varandra i Sjöstadshallen på lördagen. Först en match i F02S mot Vallentuna, en sexpoängsmatch då Vallentuna ligger precis efter oss och Åkersberga. Förra mötet blev förlust 1-6 så vi visste att det skulle bli en tuff match. Efter första perioden låg vi under med 2-4 men efter två snabba mål i början av andra var det återigen lika. Ett mål hit ett mål dit och med en minut kvar av matchen stod det 5-5. 19.11 får Saga ett friläge och stänker upp den i bortre krysset 6-5. 50 sekunder av smått panik spelas, och vi kan gå segrande ur fajten denna gång. En riktigt rolig och spännande match. Även om pulsen är uppe i långt över vad som kan vara bra för en medelålders kvinna så är det så här matcher ska spelas. En stark insats av våra tjejer och en grym premiär från Alia som debuterade i 02Svår-serien!

Direkt efter match i F01:2 mot Nacka Wallenstam. En bit in i första perioden fick vi en straff som Saga förvaltade väl (kan ses på instagram). Paula slog till med ett hattrick och Amanda gjorde nästan dubbelt hattrick, 5 mål totalt. Moa spelade forward och lyckades skrapa ihop ett mål och tre assist. Kul att se att våra backar börjar våga kliva upp i banan, ibland hela vägen till mål.

I helgen är det en match i F02S på söndag 22/2.

Träningar som vanligt denna vecka. Då det är många borta på sportlovet kommer vi ställa in ordinarie träningarna under sportlovsveckan. De extra träningar som det gått ut mail om kommer vi köra tillsammans med P01 och vi är mellan 15-20 spelare båda dagarna.

Skribent: Johanna Emtell

 

 

 

Stadium Logga

 

  

 

 

 Gamla Enskede Catering

 Sjöstadsbladet

Postadress:
Hammarby IF IBF - Innebandy
Skeppsmäklargatan 1
12069 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

  

 Gräsroten 

 

 

Sverige lotten