Hoppa till sidans innehåll

Storvreta 2017

05 JAN 2017 09:02
Storvreta 2017 blev vår bästa Storvreta genom tiderna. Detta år spelade vi endast med ett lag vilket gjorde att tjejerna orkade hela turneringen.
  • Uppdaterad: 07 MAJ 2018 19:47

Storvreta 2017 blev vår bästa Storvreta genom tiderna. Detta år spelade vi endast med ett lag vilket gjorde att tjejerna orkade hela turneringen. Vi fick en trög start men kämpade oss in i turneringen mer och mer och tjejerna presterade bättre och bättre spel. Vi tog oss igenom gruppspelet utan förlust och i åttondelsfinalen kom tjejerna igång på riktigt.

Seger med 4-2 över Uppsala ungdom efter en mycket jämn och bra match.Tjejerna presterade ett fantastiskt bra spel, men Uppsala stod emot starkt. Det stod 2-2 när det var endast några minuter kvar av matchen men med 2 snabba mål avancerar vi till kvartsfinal.

Kvartsfinal mot Klockarbergets BK (gul). En riktigt spännande och rolig match där vi för spelet men Klockarberget kommer i kontringar och har några riktigt vassa spelare. Selma får storspela i målet. Vi vinner matchen med 1-0 och får i semifinalen möta Åkersberga.

Mot Åkersberga spelar vi alltid jämna och spännande matcher. Denna match blev inget undantag. Vi för spelet hela matchen och Åkersberga kommer i farliga kontringar. Matchen slutar dock 0-0 efter storspel från båda målvakterna, och ett straffdrama i repris från tidigare år börjar. Vi går även denna gång segrande ur straffdramat och en intervju efter matchen kan läsas på länken nedan.

http://innebandymagazinet.se/ibm/artikel.asp?aid=64325

Så är vi då i final, igen! Där möter vi Klockarbergets BK (svart). Ett riktigt bra och starkt lag som efter bara några minuter tar ledningen med 2-0. Tyvärr lyckas vi inte komma tillbaka i matchen, även om vi får några riktigt bra chanser så står Klockarbergets målvakt i vägen.

Grattis Klockarberget till segern, ni är värdiga vinnare.

Våra tjejer har gjort en fantastisk turnering. I alla matcher var vi det spelförande laget och  tjejerna har visat på en laganda och moral som är unik. De har haft otroligt roligt både på och utanför planen. Det är få lag som har den sammanhållningen och lagkänslan som vi har. Grattis tjejer till andra platsen i världens största innebandyturning!

Tack Storvreta för ett bra ordnat arrangemang!

Skribent: Johanna Emtell
Epost: Adressen Gömd

 

 

 

Stadium Logga

 

  

 

 

 Gamla Enskede Catering

 Sjöstadsbladet

Postadress:
Hammarby IF IBF - Innebandy
Skeppsmäklargatan 1
12069 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

  

 Gräsroten 

 

 

Sverige lotten