Hoppa till sidans innehåll

Vid Skada


När en medlem i Hammarby Innebandy drabbas av en skada har vi nu möjligheten att hänvisa till Aleris Rehab i Skärholmen. Aleris Rehab har ett antal fysioterapeuter/sjukgymnaster som är utbildade på idrottskador. Mer information om Aleris Rehab hittar du längre ned på sidan.

Vilka kan få hjälp av Aleris Rehab?

Alla medlemmar i Hammarby Innebandy har möjlighet att kontakta Aleris Rehab i Skärholmen. Målsättningen är att man ska få en tid inom 7 dagar.

Vad kostar ett besök?

Besöken är gratis för ungdomar under 18 år. Övriga betalar 200kr per besök.

Hur gör man vid skada?

Vid skada kontaktar man själv Aleris Rehab på telefonnummer 08-409 150 10. En tid för besök bokas upp. Speciella träningsprogram och återbesök bokas upp vid behov.

Vart ligger Aleris Rehab?

Aleris Rehab ligger i Skärholmens centrum. Aleris har ett flertal lokaler i Stockholm men det är lokalen i Skärholmen som vi har kontakt med.

Om man börjar få känningar i tex ett knä eller en fot så bör man ringa Aleris eller Råd och Vård för idrottsskador (020-441111) för råd och tips. Det är bättre att ringa tidigt i en skada än att vänta och hoppas att det går över.

Aleris Rehab

Välkommen till oss i Aleris Rehab!

Aleris Rehab erbjuder rehabilitering i primärvården. Landstingstaxa gäller. Avgiftsfritt för barn under 18 år.

Aleris Rehab ingår i vårdkoncernen Aleris, och vi har elva kliniker och närmare 200 medarbetare i Stockholm. Hos oss träffar du, förutom sjukgymnaster/fysioterapeuter även arbetsterapeuter, dietister, logopeder, kiropraktorer.

För dig som är aktivt idrottande gäller det att vid skada få snabb hjälp av kunniga terapeuter med fördjupad kompetens inom idrottsmedicin. Det får du hos oss. Vår målsättning är att erbjuda en nybesökstid inom en vecka, uppge att du är medlem i Hammarby Innebandy då du bokar tid. Våra dietister ger också råd om goda kostvanor. Vi erbjuder rehabilitering för alla åldrar, vid såväl fysiska som stressrelaterade problem.

Aleris Rehab Skärholmen finns på adressen Skärholmsgången 1, 1 tr. Tel 08-409 150 10.

Läs mer om oss på aleris.se/rehabskarholmen

Uppdaterad: 04 SEP 2017 16:49

 

 

Stadium Logga

Postadress:
Hammarby IF IBF - Innebandy
Skeppsmäklargatan 1
12069 Stockholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info

 

 

 

 

 

 

 

  

 

 Gräsroten 

 

 

Sverige lotten