Serie:Pantamera Pojkar Mörkröd Svår   Tabell >>
Aktivitetsinfo: På torsdag ska vi spela match i Svår serie mot Älvsjö AIK.

Glöm inte: grön/vit-randig matchtröja, grön matchtröja, svart bortaställströja, vita shorts, vita strumpor, inneskor, skyddsglasögon, klubba och vattenflaska.

Lucas och Ted är reserver denna match.
Seg start blev till slut en förlust
2022-02-10 21:36

Härligt med matcher mitt i veckan, vi som älskar att spela match.

Dock är vi tyvärr inte närvarande idag under första perioden och det känns inte alls som vi vill spela match.

Det vill dock Älvsjö som också säkert har lite revansch att ta på oss då vi slog dom i helgens USM.

1a perioden

slutar 2-0 till Älvsjö efter mycket slarv från vår sida där vi inte alls kommer upp i nivå. All heder till Älvsjö som kör sin grej och krigar hårt, å får utdelning av det.

2a perioden

börjar helt okej, vi börjar närvara lite mer och börjar kännas som vi vill detta. Efter andra PP i  perioden så får vi till slut med oss ett mål. Dock så får Älvsjö PP efter det och nu är det deras tur att få utdelning i och med det gör dom 3-1.

Vi försöker och försöker, men får inte riktigt till det.

Dom gör 4-1 efter lite miss i kommunikationen.

Sedan följer tre sista bytena i denna period att vi trycker på och får verkligen inte in bollen.

3e perioden

Mårten gör om lite i femmorna för att se om det kan få igång oss.

Nu börjar vi vinna närkamper, löpdueller och är mer heta i allt vi gör.

Dock är vi inte lika kliniska som vi brukar vara framför motståndarens mål. 4-2 kommer till efter vi ställt oss högt på ett inslag av Älvsjö.

Max krigar till sig bollen och får med sig den in framför mål och sätter dit den. Vi fortsätter nu ligga på och skapar chans på chans.

Dante vår målvakt sa det efter matchen att han knappt fick ett skott på sig i tredje perioden. (Vikten av ett vara på kopplade och närvarande från första teckning är en viktig lärdom idag)

Med lite mer av en minut kvar av matchen tar vi ut målvakten och spelar 6-5. Lucas vårt födelsedagens barn, får en fin diagonal pass med 34sekunder och gör inga fel och sätter upp den i nättaket. 4-3 är ett faktum. Vi pressar på och får faktiskt till en/två riktigt bra chanser till.

Älvsjö håller dock ut och vinner matchen.

Ibland vinner man och ibland förlorar man, så enkelt är det.

Vi tar med oss att vi inte är närvarande i början och att vi tyvärr inte gör det vi är bäst på idag, att ge 100% i alla lägen.