Välkommen till Hammarby Innebandy
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF Innebandyförening
Fotboll
Dam A

Huddinge IBS
4 - 3
Hammarby IF IBF
Huddinge IBS4 - 3Hammarby IF IBF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 23 februari, 19:45
Plats:Fleminghallen A
Serie:Damer Allsvenskan Östra   Tabell >>
Samling:18:45
Matchreferat HIBS - Bajen 23/2
2022-03-03 22:22

Släkten är värst. Ja så får man väl ändå säga när Huddinges Ida Petrén Lantz gjorde två mål mot oss, sin tidigare klubb de två föregående säsongerna.

 

Med pendeltåget söderut till Fleminghallen så var det dags att ta sig an hemmalaget Huddinge IBS, det enda laget vi lyckades besegra under hösten. Den stora skillnaden mot då var dels att Emelie Lindström och PL inte var med, men även att de inte hade rutinerade Wellsmo som tränare. Sedan Limpans återkomst och tränarskiftet så har Huddinge rest sig från de döda.

 

Vi var inför matchen tydliga med var vi ville styra Huddinge, vår rutinerade Therese Perswalld matchades mot sin tidigare lagkamrat Emelie Lindström där hon hade i uppgift att plocka bort henne. Överlag skulle vår förstafemma matchas mot deras och tvinga deras bollstarka men kanske inte så konditionsstarka femma att spela mycket utan boll. Det fungerade också väl, dessvärre var deras andra femmor hetare än våra under den första perioden och de tar välförtjänt ledningen med 3-0.

 

I periodpausen undrar vi ledare om spelarna sitter kvar på det sunkiga pendeltåget (som ska bli av med sina tågvärdar framöver!) eftersom HIBS fick vinna varje duell. Efter detta vaknar tjejerna till liv, vi sätter vår styrning tydligare och vinner dubblingarna. Vi är kanske inte tillräckligt bra på att vända kant men vi äter oss in i matchen och vi får de ur balans när vi kommer ikapp till 3-3. Men lite signifikativt för denna säsong så förlorar vi till slut med uddamålet.

 

Vi önskar Huddinge lycka till i jakten på ett förnyat kontrakt, vi ska försöka hjälpa dem genom att ge Bele en tuff match i sista omgången.

 

Vi ses snart igen!

Björn

 

.PS. Jag vet mycket väl vad som gäller vid fördröjande av spelet, jag tror ändå att jag som dömt i 7-8 år kan regelboken än en tränare som inte har varit domare och som tror att det är handbollsregler som gäller med att släppa bollen helt...

 

<< Tillbaka