Välkommen till Hammarby Innebandy
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF Innebandyförening
Fotboll
Dam A

Hammarby IF IBF
vs
Huddinge IBS
Hammarby IF IBFvsHuddinge IBS

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 15 oktober, 16:15
Plats:Sjöstadshallen
Matchrapport - Hammarby - Huddinge
2022-10-28 15:34

Så var det dags att möta de stora antagonisterna i serien och favorittippade Huddinge IBS. Innan seriestarten skulle man nog tänka sig att Huddinge skulle vara storfavoriter med tanke på de spelare som laget har, t.ex Emelie Lindström. Vi å andra sidan som är tippade 9:a i serien på förhand har ju gjort en del nyförvärv och lyckats vinna de tre inledande matcherna och var serieledare medan Huddinge kom men en vinst, en förlust och ett kryss i bagaget. Så det här kunde man tänka sig skulle bli en spännande drabbning. 
Tyvärr blev det inte så.

 

Första perioden startar och där tycker jag att Hammarby kliver in bra i matchen och för spelet. Hela vägen fram tills det att vi gör 1-0 av Tindra. Efter det rycker Huddinge upp sig och gör 1-1 två minuter efter. Huddinge tar över mer och mer men vi håller 1-1 till periodvila. 

När andra perioden startar känns det som att vi fortfarande är kvar i omklädningsrummet. Huddinge gör 2-1 efter 8 sekunder och där händer något. Vi försöker ta oss tillbaka men Huddinge dominerar spelet och till slut kommer trean och fyran efter 7 minuter. Det kändes lite som en armbrytning där vi hamnade i underläge och hade inte styrkan att ta oss tillbaka igen. Efter 11 minuter står det 6-1 på tavlan där vi dragit på oss bland annat en utvisning innan 5-1 målet. Efter 6-1 tvingas vi till att ta en Time Out och försöka stoppa blödningen genom att gå ner på folk och en liten hårtork från coach. Vi lyckas stoppa Huddinges målforcering fram till andra periodvilan. 


Tredje perioden startar och vi har inte gett upp hoppet. Det är ju innebandy vi spelar och allt kan hända. Dock fortsätter Huddinge att dominera spelet och lyckas göra två mål till på oss som sedan blir slutresultatet,

1-8.

 

Analysen av denna match är att Huddinge hade verkligen gjort sin läxa och visste precis hur de skulle spela. De var fysiskt sätt starkare än oss och mer effektiva. Det var bara för oss att gå hem och slicka såren och försöka komma igen för att ta oss an Bele Barkaby borta. Vi tackar Huddinge för lektionen och ser fram emot returen i flemminghallen. 


//Coach Karlsson

 

 


<< Tillbaka