Matchstart:mån 28 mars, 19:45
Plats:Sjöstadshallen
Serie:Pantamera Pojkar Mörkröd Medelsvår   Tabell >>
Samling:18:45, Sjöstadshallen
Aktivitetsinfo: Hej, på måndag har vi match mot Huddinge. Sista matchen innan Innebandyfesten!

Matchen spelas i Sjöstadshallen, och vi samlas där kl 18:45.

Glöm inte: alla tre matchtröjor (grön/vit-randig, svart och grön), vita shorts, vita långa strumpor, inneskor, skyddsglasögon, klubba och vattenflaska.
Ta även med kläder för ev uppvärmning utomhus.

Vi kallar alla spelare till denna match, där en spelare är reserv. Denna match är det Holger som är reserv.

Det är vi som är hemmalag så vi måste bemanna sekretariat samt bygga och ta ner sarg om det behövs.
Ange gärna i kallelsen om ni kan tänka er att bemanna sekretariatet.

Tack
Vinst i genrepet inför USM
2022-03-29 00:01

Wow riktigt roligt och bra genrep mot Huddinge.

Vilken stämning det var i hallen, när vi kommer ut till uppvärmning så har våra fantastiska föräldrar ordnat med klack idag. När matchen ska dra igång, så sjunger dom upp med idag är du starl gåshud deluxe.

Dock så var inte alls med, kändes som vi satt kvar på bussen som man brukar säga om borta matcher ibland.

Huddinge kom ut otroligt starkt, dom var helt klart taggade och gjorde nästan allt 100% i första perioden.

Det fanns igentligen bara två bra saker i första perioden att klacken är fantastisk och att vi är kliniska i våra tre avslut vi har. Vi går in till periodsvila med 3-3 och som sagt det ska vi vara otroligt glada för.

Inför andra pratar vi lite om hur vi vill vara och när vi är som bäst. Då måste vi vara på tårna och ge allt vi har, då är vi ruggigt tunga. Så man kan säga att det är ett helt annat lag som kommer ut i andra perioden. Nu gör vi det svårt för Huddinge, vi ligger på i alla lägen å vi tar över matchen mer och mer. Andra perioden slutar dock 3-3.

Vi fortsätter trumma på inne i omklädningsrummet, om hur vi vill fortsätta med vår energi och spela på ett.

Tar ungefär 4min in i tredje perioden så får Dylan den på vår vänsterkant och drar i väg en rökare bortre krysset.

Vi kör på och ligger rätt i försvaret, tycker vi får Huddinge dit vi vill med att dom måste ta avslut i första läge och ute i yterzonen. 5-3 gör vi efter en grym inviduell uppvisning utav Tore som sen levarar en smör macka till Alessio som hänger dit den i öppet mål.

Huddinge tar sedan timeout någon min senare och gör en ärligt försökt med 6-5 där dom radar upp några bra chanser, men istället för att dom gör mål. Så gör vi mål i öppen kasse.

Matchen Bamse gick till Dylan efter ett hårt jobb på plan med en del poäng idag.

Vi säger tusen tack till Huddinge för ett grymt genrep och önskar dom lycka till i helgen. Vi tackar även vår fantastiska klack som var på plats.