Välkommen till Hammarby Innebandy
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF Innebandyförening
Fotboll
Dam A

Björnslaget - Göteborg
2022-09-06 11:08

I helgen spelade Hammarbys damer Björnslaget cup i Göteborg. Detta skulle bli det första testet för laget med ett nytt spelsystem och en ny konstellation i lagbygget. Med ett tufft spelschema där man hade tre matcher på lördagen lyckades man vinna gruppen med tre raka segrar och en målskillnad på 28-2. 

Första matchen spelades mot Älvstranden där Hammarby vinner med 7-0 efter att ha ägt bollinnehavet större delen av matchen. Man fick testa på sitt nya försvarsspel som började sätta sig bra.


Andra matchen spelades mot Landvetters dam veteran. Detta skulle bli en riktig genomkörare som Hammarby vinner med 16-1 (egentligen 17-1 då domaren missade en boll som studsade ut ur målet). Fokuset inför matchen var att föra ett högt bolltempo och mycket rörelse utan boll vilket vi klarade galant.

 

Tredjematchen spelades mot Lerum som skulle bli den tuffaste uppgiften i gruppspelet där Hammarby gick segrande ur striden med 5-1. 

Nu var Hammarby klara för kvartsfinal där man skulle få möta Landvetter igen, dock en annat betydligt yngre lag. Man märker att det satt tre matcher i benen hos tjejerna sen dagen innan, men det är ingen ursäkt då Landvetter också hade spelat tre matcher dagen innan. Motståndarna sätter en hård press på oss där man i princip spelar man-man. Golvet var halt och vi hade svårt att kliva förbi eller spela oss ur den pressen så vi kände oss lite tagna på sängen. Förlusten var ett faktum där slutresultatet blev 0-3. 
Där var sagan slut för den gången men överlag hade laget en väldigt trevlig och kul helg tillsammans. 
Vårt mål inför turneringen var att gå vidare från gruppen och att bygga en lagsammanhållning vilket jag tycker vi uppnådde! Nu fokuserar vi vidare mot helgen och gör oss redo för uppgiften att spela Bäst i Stan i vår hemmaborg Sjöstadshallen.

 

// Headcoach

 


Nyhetsarkiv
Nyförvärv - Maja Alfes2022-09-22 15:01
Bäst I Stan2022-09-22 11:42
Björnslaget - Göteborg2022-09-06 11:08
Provträningar2022-03-31 09:15
Vi ses snart igen!2022-03-18 07:50