Välkommen till Hammarby Innebandy
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF Innebandyförening
Fotboll

Bli medlem i Hammarby IF Innebandyförening
BLI STÖDMEDLEM
Vill du börja spela innebandy med oss?

Klicka på länken för att anmäla dig. Ny medlem. 

 

Kallelse till årsmöte 2023
2023-05-28 18:00

Till samtliga medlemmar

 

Välkomna till vårt årsmöte måndag 12 juni 2023. 

Tid 18.00, plats Gröne Jägaren, Götgatan 64.

Valberedningens förslag till styrelse finner ni under menyn Dokument. Kompletterande handlingar kommer offentliggöras i enlighet med våra stadgar, senast sju dagar före mötet. Även dessa kommer finnas under menyn Dokument.

 

Medlem som har betalat medlemsavgift och under 2023 fyller lägst 16 år har rösträtt på årsmöte.

 

Välkomna!

Bajen F06 blir DJ!
2023-05-28 12:08

Kommande säsong har Bajen ett DJ-lag igen och vi söker nu fler spelare. Är du intresserad av att fortsätta utvecklas och få chansen att testa innebandykunskaper på olika nivåer? Vi erbjuder 2 lag i DJ-serier, möjlighet till matchspel i division 2 med dam B och rotationsträning med både dam B och dam A.
Öppen träning:

fredagen den 2/6, kl.17-19 och

fredagen den 9/6, kl.17-19. 

Vi kör försäsong/utomhusträning under juni månad. 

Hör av er till Jocke (070-378 23 35/ joakim.hinas@hotmail.com) eller Fredrik (072-5000940/ f.stralind@gmail.com). Forza Bajen!💚🤍

Hemma på lovet, kom till hallen!
2023-02-21 17:54

Hammarby Innebandy kör sportlovshäng i Sjöstadshallen:

Mellan 12.00-16.00 Måndag-fredag V.9 är alla välkomna till spontanidrott. Det kommer framförallt spelas innebandy men finns även möjlighet till andra aktiviteter.
Musiken kommer pumpa i högtalarna och fiket är öppet!

-Tävlingar med priser dyker upp under veckan.
-Tävla mot polarna i speedshooting och se hur hårt du skjuter.
-Få tips och trix av Mårten som är ungdomsansvarig och herrlagstränare.
-Styr upp 3vs3 matcher!

Vi ses i hallen!

Roger Östergren förstärker Hammarby Innebandy!
2023-01-03 11:30

Hammarbys herrlag huserar i Division 1 Östra Svealand där man så här långt haft svårt att få resultaten med sig och riskerar just nu nedflyttning. Nu meddelar klubben att man förstärker lagets ledarstab med Roger Östergren som tidigare i höstas lämnade Djurgården efter att ha lett laget under sin ettåriga sejour i SSL.

 

Roger ansluter som head coach och kommer tillsammans med Danne Berg att leda laget i båset. Till deras hjälp har de bland andra Mårten Engström som fortsatt är lagets huvudsakliga tränare men nu i stället kommer överse lagets framfart på match från en läktarposition.

 

Joakim Hägglund, Sportchef Hammarby Innebandy, kommenterar:

-”Att få in Roger till laget känns helt fantastiskt och det har endast varit en positiv process med alla berörda. Vi känner väl till Roger och hans arbete sedan tidigare och när vi tog upp frågan om att stärka upp var han högst upp på listan. Vi är säkra på att detta kommer gynna samtliga inblandade med fokus på att fördela arbetet utifrån respektive individs kompetens, men även få en ny röst som kan ge energi till hela gänget.”

 

På frågan om laget nu satsar på att klättra i tabellen säger Joakim:

-”Egentligen inte. Kanske låter konstigt att säga så men denna förändring är inte i första hand driven av resultat. Visst hoppas vi förbättra vår tabellplacering men i huvudsak handlar det om att bygga långsiktigt och att komma ur säsongen med en positiv energi och en plan för hur vi jobbar med laget och spelarna på både kort och lång sikt. Vi har en väldigt spännande generation unga spelare som knackar på dörren och som så småningom kan bli lagets ryggrad för många år framöver, det måste vi ha med oss i strategin."

 

Roger gör sin första match i båset den 14:e januari då laget möter Farsta IBK.

BLI STÖDMEDLEM
Nyheter från våra lag