Välkommen till Hammarby Innebandy
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF Innebandyförening

John Karlsson mot nya utmaningar.
2024-07-14 17:55

John som föregående säsong ledde Hammarbys damlag till avancemang till Allsvenskan meddelar nu att han lämnar laget för att anta nya utmaningar.

 

John egna ord om beslutet

“Mitt mål när jag tog över som huvudtränare var att ta de tillbaka till Allsvenskan, där är vi nu. Dialogen har varit tydlig med styrelsen en längre tid och jag har också varit med i processen att hitta en lämplig efterträdare som jag tror kan ta hand om laget, vilket vi nu har hittat. Därför känns det rätt att informera om mitt beslut. Nu ser jag fram emot lite ledighet och är sedan redo för nästa kapitel.”

 

Dialogen om en ny roll inom Hammarby Innebandy är redan igång.

 

David Roos om att John lämnar efter succén

“Såklart jättetråkigt att han lämnar men dialogen har varit öppen hela vägen och han har varit högst delaktig i planeringen så här långt, samt i processen att få in Andreas (Berglind) som sin efterträdare.

 

Så vill egentligen först och främst bara tacka för det han gjort och hoppas få behålla honom inom föreningen i en annan roll. I övrigt så blickar vi framåt och att presentera truppen inför kommande säsong.”

Rasmus Johansson ansluter till Bajen!
2024-07-11 19:26

Rasmus Johansson har valt att skriva kontrakt med Bajen och ansluter därmed till det lag som kommande säsong tampas i Division 2. Rasmus kan spela både back och center och förväntas bli en väldigt värdefull spelare för laget med sin never-say-die-attityd på planen och ödmjuka sida utanför.

 

Tränare David Roos om värvningen.
"Känns så kul att få in Ralle! Spelat back senaste åren men ser mig honom dominera slottet totalt som center nästa säsong. En stark ledare och riktig lagspelare. Superglad att ha honom ombord."
 
Rasmus har ett förflutet i Älvsjö på såväl Allsvensk- som Div.1-nivå och kommer ursprungligen från Tunba GOIF men kommer nu alltså i stället försvara laget i hans hjärta.

 

Rasmus om att ansluta till Hammarby

“Stolt, glad och ärad att få ansluta till världens vackraste förening och bära den grön-vita tröjan. Känns som en taggad och revanschsugen grupp, vilket känns väldigt inspirerande. Ska bli otroligt roligt!“

 

#forzabajen

Hampus Theorin väljer Hammarby!
2024-07-09 22:34

Hampus Theorin som närmast kommer från Älvsjö AIK har valt att skriva kontrakt med Hammarby och kommer alltså kommande säsong att representera klubben i Division 2. En spelskicklig back med näsa för en poänggivande passning och lägger heller inget emellan i närkamperna.

 

Tränare David Roos om värvningen
"Precis rätt spelare för vårt lag. En spelskicklig back som också kommer passa perfekt in i gruppen. Har stora förväntningar på Hampe kommande säsong, bara upp till honom egentligen."
 
Hampus har ett förflutet i såväl Djurgården som Älvsjö på Allsvensk nivå men väljer nu att komma hem för att försvara de grön-vita färgerna.

 

Hampus om att ansluta till Hammarby

“Var lite i valet och kvalet inför nästa säsong men när David hörde av sig gick det snabbt att bestämma sig. Kommer till en sammansvetsad trupp med fina kvaliteter på och utanför plan. Hoppas kunna bidra på bägge sidor och ser fram emot att sätta på mig världens finaste tröja. Ses i Sjöstads!“

 

#forzabajen

Andreas Berglind ny huvudansvarig för Damlaget!
2024-07-08 20:58
Andreas Berglind

Hammarby Innebandy har glädjen att presentera Andreas "Ante" Berglind som ny huvudansvarig tränare och coach för vår Damlag A, som kommande säsong spelar i nya Allsvenskan.

 

Ante är en ordentligt välrenommerad tränare med framgångar på såväl junior- som seniornivå och utsågs säsongen 22/23 till årets tränare i SSL Dam.

 

Tidigare ansvarig John Karlsson, som var med och ledde tjejerna till Allsvenskan, tar därmed ett steg tillbaka och kommer anta en ny roll runt laget kommande säsong, mest troligt i rollen som Sportchef. Mer info om det vid senare tillfälle.

 

David Roos, ordförande, om rekryteringen.

"Jag kan inte nog understryka hur glad jag är att se Ante ansluta till Bajen. Inte bara har han ett stort hjärta för de grön-vita, han är framförallt en oerhört kompetent ledare. Med honom vid rodret har vi bästa möjliga förutsättningar att fortsätta vår resa med denna grupp.

 

Ett stort tack till John, Andrea, Mårten och övriga ledare som gjort ett fantastiskt arbete för att ta oss hit. Nu ser vi fram emot nästa kapitel."

Hammarby Innebandy ingår avtal med TTIBK
2024-07-07 22:10

Samarbetet innebär i huvudsak att vi kan erbjuda seniorspel för samtliga våra herrjuniorer i något av föreningarnas representationslag, hemmahörande i Div. 1 respektive Div. 2 kommande säsong.

 

Hammarbys ordförande David Roos om samarbetet

”Det känns som en bra lösning för bägge parter och innebär att vi kan erbjuda och säkerställa fortsatt utveckling för våra herrjuniorer, på den nivå och i den miljö som passar dem bäst för tillfället.

 

Medan de fortsatt representerar Hammarby i årets JAS-serie, som en av favoriterna, ges de möjlighet att utvecklas i rätt omgivning och samtidigt hjälpa TT i deras nysatsning.”

 

Eventuella spelare som i utgångspunkt kommer representera TTIBK presenteras separat av dem och rör ingen av de spelare som redan presenterats av Hammarby Innebandy inför kommande säsong.

Nyheter från våra lag
HJ JAS, 03/10 16:39 
Innebandyskola, 28/09 11:56 
HJ JAS, 27/09 13:37 
 
Träningspartner
Partners
I samarbete med
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten
stolt medlem av