Välkommen till Hammarby Innebandy
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF Innebandyförening
Fotboll

Bli medlem i Hammarby IF Innebandyförening
BLI STÖDMEDLEM
Vill du börja spela innebandy med oss?

Klicka på länken för att anmäla dig. Ny medlem. 

 

Hemma på lovet, kom till hallen!
2023-02-21 17:54

Hammarby Innebandy kör sportlovshäng i Sjöstadshallen:

Mellan 12.00-16.00 Måndag-fredag V.9 är alla välkomna till spontanidrott. Det kommer framförallt spelas innebandy men finns även möjlighet till andra aktiviteter.
Musiken kommer pumpa i högtalarna och fiket är öppet!

-Tävlingar med priser dyker upp under veckan.
-Tävla mot polarna i speedshooting och se hur hårt du skjuter.
-Få tips och trix av Mårten som är ungdomsansvarig och herrlagstränare.
-Styr upp 3vs3 matcher!

Vi ses i hallen!

Roger Östergren förstärker Hammarby Innebandy!
2023-01-03 11:30

Hammarbys herrlag huserar i Division 1 Östra Svealand där man så här långt haft svårt att få resultaten med sig och riskerar just nu nedflyttning. Nu meddelar klubben att man förstärker lagets ledarstab med Roger Östergren som tidigare i höstas lämnade Djurgården efter att ha lett laget under sin ettåriga sejour i SSL.

 

Roger ansluter som head coach och kommer tillsammans med Danne Berg att leda laget i båset. Till deras hjälp har de bland andra Mårten Engström som fortsatt är lagets huvudsakliga tränare men nu i stället kommer överse lagets framfart på match från en läktarposition.

 

Joakim Hägglund, Sportchef Hammarby Innebandy, kommenterar:

-”Att få in Roger till laget känns helt fantastiskt och det har endast varit en positiv process med alla berörda. Vi känner väl till Roger och hans arbete sedan tidigare och när vi tog upp frågan om att stärka upp var han högst upp på listan. Vi är säkra på att detta kommer gynna samtliga inblandade med fokus på att fördela arbetet utifrån respektive individs kompetens, men även få en ny röst som kan ge energi till hela gänget.”

 

På frågan om laget nu satsar på att klättra i tabellen säger Joakim:

-”Egentligen inte. Kanske låter konstigt att säga så men denna förändring är inte i första hand driven av resultat. Visst hoppas vi förbättra vår tabellplacering men i huvudsak handlar det om att bygga långsiktigt och att komma ur säsongen med en positiv energi och en plan för hur vi jobbar med laget och spelarna på både kort och lång sikt. Vi har en väldigt spännande generation unga spelare som knackar på dörren och som så småningom kan bli lagets ryggrad för många år framöver, det måste vi ha med oss i strategin."

 

Roger gör sin första match i båset den 14:e januari då laget möter Farsta IBK.

BAJENDAGEN
2022-11-11 18:51

Bajendagen!!!

 

Lördag den 19 november är det Bajendagen för Hammarby Innebandy.

Detta innebär att det kommer vara lite aktiviteter i Sjöstadshallen under dagen med start 13.00.

  • Huvudaktiviteterna är våra A lags matcher där herrarna möte Nacka klockan 14.00 och damerna har en toppmatch mot Tullinge klockan 16.15.
  • Vi kommer ha speedshooting i hallen där vi tävlar ut lite produkter från vår klubbsponsor Oxdog.
  • Stadium kommer vara på plats och visa lite produkter där man kan beställa från vår Team Sales sida hos Stadium, perfekt som julklapp eller fars dag present. Även Staduim kommer ha lite roliga tävlingar.
  • Zeta bjuder på provsmak av utvalda produkter.
  • Ett stort lotteri där vinsten är en klubba från Oxdog.
  • Vinn 2h padel på Centurion padel

Se till att komma ner till sjöstadshallen för  hänga, umgås och stötta våra representationslag.

Dam A
Referat: Hammarby IF Innebandyförening - Tyresö Trollbäcken IBK 
Matchrapport B.I.S - Hammarby - Tyresö Trollbäcken
2022-11-11 16:47, Dam A

Då var det dags för åttondelsfinal i Bäst i Stan och Tyresö Trollbäcken från allsvenskan stod för motståndet. Det är ett lite speciellt möte då vi och TT har en del spelare som har tränat med båda lagen och där några spelare har dubbellicenser med vardera lag. Inför matchstart stod det klart att båda lagen saknade en del spelare så matchen på förhand kändes ganska oviss och alla vet ju att det kan ske skrällar i Bäst i Stan.

Inför matchen sa jag till laget att idag har de ingen press på sig, gå ut och hitta tillbaka till den glädje vi hade i början på säsongen. Det finns inga förväntningar alls på dem idag. Det kändes som att budskapet gick fram och samtidigt som det var sammanbitet och fokuserat på uppvärmningen så klev vi in avslappnade inför nedsläpp.

Matchen börjar och tjejerna startar otroligt starkt. Den är en väldigt jämn match där vi marginellt för spelet. Första perioden slutar 0-0 efter en hård kamp. Andra perioden startar likadant och efter 8 minuter in i andra perioden gör vi 1-0 klart rättvist genom Amanda. Efter ca 17 minuter in i andra kvitterar TT till 1-1 och vi går till vila för att ladda inför tredje perioden.

Det är en otroligt tight match och båda målvakter gör en väldigt bra match var och står för fina räddningar. 12.42 minuter in i tredje perioden gör TT 1-2 och nu börjar det dra ihop sig. Men så kommer vårt kvitteringsmål 14.53 genom ett backskott från Dina. Sista sekvensen i matchen har vi ett sånt tryck mot TT att vi borde få in ett mål som skulle leda till vinst. Men matchen går till förlängning där ett mål innebär vinst eller förlust. Det är så otroligt jämnt och det blir inget mål vilket leder till en nervkittlande straffläggning. Oavsett vad som händer så är jag jättenöjd över hur vi har spelat den här matchen. Jossan i mål räddar de fyra första straffarna och Lisa sätter vår tredje straff vilket innebär att vi har två chanser att avgöra den här matchen. Tyvärr tar vi inte den chansen och det går så långt det kan komma i en slutspelsmatch, nämligen suddenstraffar. Där är tyvärr Tyresö numret för stora och de vinner matchen.

Summan av matchen är att vi genomför den på ett moget och disciplinerat sätt där vi sätter vårt försvarsspel klockrent. Det fanns fortfarande glädje trots förlusten och hopp för framtiden.

Vi gratulerar Tyresö Trollbäcken till avancemanget och önskar de lycka till.

 

//Coach Karlsson

BLI STÖDMEDLEM
Nyheter från våra lag