Välkommen till Hammarby Innebandy
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF Innebandyförening

Andreas Berglind ny huvudansvarig för Damlaget!
2024-07-08 20:58
Andreas Berglind

Hammarby Innebandy har glädjen att presentera Andreas "Ante" Berglind som ny huvudansvarig tränare och coach för vår Damlag A, som kommande säsong spelar i nya Allsvenskan.

 

Ante är en ordentligt välrenommerad tränare med framgångar på såväl junior- som seniornivå och utsågs säsongen 22/23 till årets tränare i SSL Dam.

 

Tidigare ansvarig John Karlsson, som var med och ledde tjejerna till Allsvenskan, tar därmed ett steg tillbaka och kommer anta en ny roll runt laget kommande säsong, mest troligt i rollen som Sportchef. Mer info om det vid senare tillfälle.

 

David Roos, ordförande, om rekryteringen.

"Jag kan inte nog understryka hur glad jag är att se Ante ansluta till Bajen. Inte bara har han ett stort hjärta för de grön-vita, han är framförallt en oerhört kompetent ledare. Med honom vid rodret har vi bästa möjliga förutsättningar att fortsätta vår resa med denna grupp.

 

Ett stort tack till John, Andrea, Mårten och övriga ledare som gjort ett fantastiskt arbete för att ta oss hit. Nu ser vi fram emot nästa kapitel."


Nyhetsarkiv
BAJENDAGEN2022-11-11 18:51
Hemmamatcher!!!2022-10-12 15:13
 
Träningspartner
Partners
I samarbete med
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten
stolt medlem av