Välkommen till Hammarby Innebandy
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Hammarby IF Innebandyförening

Hampus Theorin väljer Hammarby!
2024-07-09 22:34

Hampus Theorin som närmast kommer från Älvsjö AIK har valt att skriva kontrakt med Hammarby och kommer alltså kommande säsong att representera klubben i Division 2. En spelskicklig back med näsa för en poänggivande passning och lägger heller inget emellan i närkamperna.

 

Tränare David Roos om värvningen
"Precis rätt spelare för vårt lag. En spelskicklig back som också kommer passa perfekt in i gruppen. Har stora förväntningar på Hampe kommande säsong, bara upp till honom egentligen."
 
Hampus har ett förflutet i såväl Djurgården som Älvsjö på Allsvensk nivå men väljer nu att komma hem för att försvara de grön-vita färgerna.

 

Hampus om att ansluta till Hammarby

“Var lite i valet och kvalet inför nästa säsong men när David hörde av sig gick det snabbt att bestämma sig. Kommer till en sammansvetsad trupp med fina kvaliteter på och utanför plan. Hoppas kunna bidra på bägge sidor och ser fram emot att sätta på mig världens finaste tröja. Ses i Sjöstads!“

 

#forzabajen


Nyhetsarkiv
BAJENDAGEN2022-11-11 18:51
Hemmamatcher!!!2022-10-12 15:13
 
Träningspartner
Partners
I samarbete med
Annonsbild för gräsrotenAnnonsbild för gräsroten
stolt medlem av